EPISOR

💊🚹🚺♿️💊EPISOR ni adalah produk kesihatan khusus untuk lelaki dan wanita. Ia adalah ubat herba tradisional. Nama EPISOR tercipta hasil dari gabungan 2 herba utama produk ini iaitu Herba Epimedium Sagitatum dan Fructus Psoralea Corylifolia.
2 herba ni memang bagus untuk kesihatan dalaman sejak zaman dinasti china lagi.
LELAKI
Untuk lelaki, EPISOR ni sangat bagus untuk membantu masalah “matipucuk”. Kalau anda yang takda masalah ni, lagi la bagus consume so takda la berdepan masalah ni bila dah usia emas nanti!
Selain tu, EPISOR ni membantu menguatkan badan. Kalau anda ada rasa lesu atau badan letih sebab penat bekerja, mengadap komputer lama sangat, drive kereta perjalanan jauh, buat kerja berat, sangat terbaek anda amalkan EPISOR.
WANITA
Untuk anda yang ada masalah prestasi seksual, EPISOR ini boleh membantu meningkatkan libido. Wanita yang ambil EPISOR ni pun dapat memperbaiki prestasi yang sama. Serius, kami sudah hantar beberapa sample untuk dicuba oleh wanita yang dah berkahwin,
Majoriti wanita bersetuju, prestasi kembali seperti diusia muda dan seperti diawal perkahwinan. Malah ia juga membantu menormalkan kitaran haid yang tidak teratur.
Satu lagi kajian yang telah dibuat ahli perubatan tradisional cina, salah satu herba ini membantu proses penyembuhan mereka yang ada masalah sakit lutut, otot dan tulang belakang.
Melalui sample EPISOR ini juga, hasil feedback wanita yang ada masalah sakit lutut dan sakit belakang (kes mereka yang pernah melahirkan anak), EPISOR mampu mereda dan menghilangkan kesakitan seawal 7 hari pengambilan.
Ini adalah ubat tradisional yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia KKM (MAL20014144T) dan mendapat pengiktirafan halal Jakim..  BELI SATU FREE SATU!!!